top of page
Een afbeelding bewerken

In onze optiek vind je brillenglazen van topkwaliteit

Als je ervoor kiest je brillenglazen bij ons aan te schaffen dan heb je de garantie dat je een kwalitatief goed merk koopt. Wij verkopen glazen van verschillende topmerken (A-merken), zoals Rodenstock en Essilor, bekend van de Varilux glazen.

 

Afhankelijk van jouw situatie kiezen we voor de een van de volgende typen glazen:

  • Enkelvoudige glazen

  • Leesglazen

  • Multifocale glazen

  • Beeldschermglazen

Uiteraard voeren wij de meting van jouw ogen uit.

 

Enkelvoudige glazen

Deze glazen zijn op één sterkte geslepen zijn. Ze kunnen gebruikt worden om bijziendheid (afstand, min-glazen) of verziendheid (lezen, plus-glazen) te corrigeren. Dit type glazen is met name geschikt als je nog geen extra leesondersteuning nodig hebt.

 

Leesglazen

Je kunt bij ons terecht voor jouw op maat gemaakte leesbril. Hierbij houden we rekening met sterkteverschillen tussen beide ogen, cilindrische afwijkingen én met de pupilafstand. Als je veel moet lezen zul je merken dat je een optimaal en comfortabel zicht hebt.

 

Multifocale glazen

Dit zijn geavanceerde glazen waarin meerder sterktes zijn verwerkt. Deze glazen zijn heel geschikt als je naast een correctie voor veraf ook leesondersteuning nodig hebt.

Met onze Visioffice® meetapparatuur kunnen wij nog meer maatwerk bieden bij het aanmeten van multifocale brillenglazen. De Visioffice voert 7 unieke metingen uit. De resultaten van deze metingen kunnen we verwerken in de toplijnen van de Varilux brillenglazen (de Varilix E series en de Varilux X series)

 

Beeldschermglazen

Zit je veel achter de computer en heb je last van vermoeide ogen? Of heb je weleens last van rug- of nekklachten tijdens het werk? Dan zou een beeldschermbril weleens een oplossing kunnen zijn. Natuurlijk kun je een ‘gewone’ multifocale bril achter de computer gebruiken.  Het nadeel van deze bril is alleen dat het een veel smaller kijkgebied heeft op juist die afstand waarop de computer zich bevindt.

 

Een beeldschermbril is speciaal gemaakt voor afstanden tot 2 meter en heeft in dat gebied een breed gezichtsveld. Dit zorgt voor een betere  werkhouding en meer kijkcomfort. En dat is wel zo prettig toch?

bottom of page