top of page
Kinderbrillen bij Optiek Volman

Hippe kinderbrillen voor iedere leeftijd

Ook kinderen kunnen goed slagen in onze optiek. Wij voeren collecties van eigentijdse merken met brillen voor iedere kinderleeftijd. Soms is een recept van orthopist of oogarts nodig. Wij kunnen hiermee dan de brillenglazen slijpen.

Onze collectie bestaat onder meer uit de volgende merken:

Wist je dat kinderen tot 12 jaar gratis glazen inclusief ontspiegeling en geharde coating krijgen bij aanschaf van een complete bril? Vraag in de winkel naar de voorwaarden!

Een kinderbril van Optiek Volman is aantrekkelijk!

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is het extra aantrekkelijk een montuur bij ons uit te zoeken. 

  • Monturen van modieuze merken als Ray-Ban en Nike.

  • Gratis brillenglazen bij aanschaf van een montuur.

  • Oogmeting in eigen huis (dus snel en makkelijk meten!).

  • Voetbal op de bril gehad? Als service zetten wij de bril gratis weer recht.

Je kunt bij ons terecht voor kinderbrillen voor alle leeftijden.  In sommige gevallen is er een recept van orthoptist of oogarts nodig. Met dit recept kunnen we dan de brillenglazen slijpen. In onze winkel vertellen we u graag meer.

De ogen van kinderen zijn in de groei en de samenwerking tussen de ogen is nog in volle ontwikkeling. Daarom is het belangrijk dat jonge kinderen die problemen hebben met het zien onder controle staan van een arts en/of orthoptist. Een orthoptist is gespecialiseerd is in de ontwikkeling van en de samenwerking tussen de ogen.

 

Oogartsen, optometristen en opticiens hebben samen afspraken gemaakt (onder andere) omtrent oogmetingen bij kinderen. Deze afspraken zijn terug te vinden in de Kwaliteitsstandaard Oogmetingen. In het kort betekent dit dat:

  • Bij kinderen jonger dan 10 jaar wordt geadviseerd om de ogen te laten met door een orthoptist of arts. Op basis van dit recept kunnen wij een passende bril voor jouw kind maken.

  • Bij kinderen vanaf 10 jaar kan de oogmeting in de meeste gevallen door onze opticien gedaan worden.

Oogmeting bij kind
optiek.jpg

Modieuze brillen van verschillende merken  in ons assortiment

bottom of page