top of page
Contactlenzen en vloeistoffen bij Volman

Uitgebreid assortiment contactlenzen en vloeistoffen

Kies je voor contactlenzen, dan kies je voor:

  • een groter draaggemak;

  • een natuurlijke uitstraling;

  • een groter blikveld;

  • een natuurlijker zicht.

Juwelier Optiek Volman heeft verschillende merken lenzen in huis waarbij we u stap voor stap begeleiden in het keuzeproces. De bijpassende lenzenvloeistof hebben wij ook in huis. 

Dag- of maandlenzen, Harde of zachte contactlenzen?

Harde lenzen hebben een langere levensduur. Zachte lenzen zijn groter en meer flexibel. Deze zuigen zich gemakkelijk aan het oog vast en ze zitten comfortabel. Zachte lenzen bestaan in verschillende uitvoeringen. Veel gebruikt is de maandlens, die dertig dagen wordt gedragen en daarna wordt verwisseld. Ook daglenzen en halfjaar lenzen zijn populair. Een snellere vervanging is iets duurder, maar verhoogt het draagcomfort nog meer. 

Heeft je zowel een plus- als een minsterkte te corrigeren? Dan zijn multifocale lenzen wellicht de juiste lenzen voor jou. Met deze lenzen corrigeer je de sterkte voor veraf en voor dichtbij. 

In onze winkel vertellen we je graag meer over de verschillende soorten lenzen. Ook kunnen wij je adviseren wat het beste bij jouw wensen past. Oogmetingen en (regelmatige) controles zijn bij ons gratis als je de lenzen ook bij ons bestelt.

bottom of page